جشنواره های دارای چشم انداز ایجاد حرکت رقابتی وکیفی می کنند



طمورث بهادرانی یکی از نقاشان جوان و فعال اصفهان است که آثار وی تاکنون در بسیاری از نمایشگاه های گروهی حضور داشته است وی دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته نقاشی است و در زمینه نقاشی به طور حرفه ای به فعالیت می پردازد. او تاکنون چهار نمایشگاه انفرادی و شرکت در بیش از پنجاه نمایشگاه گروهی را در فعالیت های خود داشته است، همچنین برگزیده اولین جشنواره هنری ایران 1404 و چهارمین جشنواره تجسمی فجر در رشته نقاشی بوده است.
وی در بخش هنرهای تجسمی سومین جشنواره تولیدات شرکت کرده است و یکی از راه یافتگان به مرحله نهایی این جشنواره بوده است.
بهادرانی با اشاره به آثارراه یافته به این جشنواره گفت : رویکرد جشنواره ها چنانچه دارای چشم انداز تعریف شده و همراه طرح و برنامه باشد می توان به نتایج حاصل از آن خوشبین و خوشنود بود چرا که نوعی حرکت رقابتی و کیفی در سطحی حرفه ای را ایجاد می کند که در آینده می توان شاهد تولید آثار فاخردر زمینه های مختلف هنری باشیم ،اما چنانچه این حرکت بدون رویکرد تخصصی با چشم انداز روشن باشد و تنها نوعی رفع تکلیف یا ارائه عملکرد دستگاهی یا استانی باشد نه تنها نتیجه بخش نخواهد بود بلکه آسیب فراوان به این بخش وارد می شود ،و انگیزه و روحیه ی رقابت حرفه ای را از بین خواهد برد ، و این به آن معناست که فرصتها و هزینه های صرف شده خواهد سوخت و نتیجه ی مطلوبی را از این حرکت نباید انتظار داشت.
این هنرمند نقاش در پایان ضمن تقدیر از متولیان این جشنواره اظهار کرد: امیدوارم مسئولین محترم در این رابطه به افقی فراتر از مناطق و استانها نظر داشته باشند تا نه تنها به ارتقاء و شکوفایی ظرفیت های استانی منجر شود بلکه مطالبات ملی و فرا ملی نیز در جهت تولید آثار هنری برآورده شود.



قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره